Club Brugge speelt gelijk in Valencia in de UEFA Cup

Op de vierde speeldag in groep G van de UEFA Cup heeft Club Brugge donderdag 1-1 gelijkgespeeld bij het Spaanse Valencia. Bij de rust leidde Club Brugge met 0-1, dankzij een doelpunt van Antolin Alcaraz in de 19e minuut. Nikola Zigic legde in de 60e minuut de eindstand vast.

Ook de tweede wedstrijd in de groep, tussen het Deense Kopenhagen en het Noorse Rosenborg eindigde op een 1-1 gelijkspel. Club speelde eerder ook al gelijk bij het Noorse Rosenborg (0-0) en tegen het Franse Saint-Etienne (1-1). Met drie punten is het derde in de groep. Sain-Etienne is met 7 punten leider, voor Valencia (5). Kopenhagen en Rosenborg hebben beiden twee punten. Saint-Etienne en Valencia zijn al zeker van hun plaats in de zestiende finales van de UEFA Cup. Voor het derde ticket gaat het nog tussen Club Brugge en Kopenhagen.

Op de vijfde en laatste speeldag, op woensdag 17 december, ontvangt Club Brugge Kopenhagen en gaat Valencia op bezoek bij Saint-Etienne. (Bron: Belga)