Club Brugge : “Houden geen rekening met Europese uitschakeling”

© BELGA
Redactie KW

Dat zeiden spits Tom De Sutter en trainer Juan Carlos Garrido woensdagmiddag op een persconferentie. Club Brugge moet een 1-0 achterstand goedmaken.

“Dit is een heel belangrijke match, dit zijn de wedstrijden die je wil spelen”, opende Garrido. Volgens de coach is er zo vroeg in het seizoen geen sprake van druk. “Er is enkel positieve en competitieve spanning binnen het team. Als jullie dat druk willen noemen, dan houden we van deze druk.”

“Gevoel zit goed”

“Deze match is een sleutelmoment om de band met de supporters aan te halen”, vervolgde de trainer. Garrido meent dat het gevoel alvast goed zit. Hij is tot dusver tevreden over zijn spelers, in het bijzonder over de jonge garde met onder meer Boli Bolingoli Mbombo en Laurens De Bock.

De Sutter houdt alvast geen rekening met de uitschakeling. “De tegenstander werd vooraf wat onderschat, maar het is een sterke ploe””, stelde de spits. “Als we echter naar onszelf kijken, dan moeten we doorgaan. Dit is ook heel belangrijk voor de ontwikkeling van de vele jonge spelers.”

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier