Club Brugge geraakt niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen KV Mechelen

Club Brugge, onder leiding van Garrido, moest vanavond winnen van KV Mechelen. De eindstand was uiteindelijk een 1-1 gelijkspel.

Regen teisterde de wedstrijd tussen Club Brugge en KV Mechelen. De eerste helft bestond uit kansen voor beide ploegen, maar vooral KV Mechelen viel op. Halverwege de eerste helft schoot Henkens een vrije schop naar het Brugse doel, de bal belandde uiteindelijk bij Bateau en hij kopte net over. Een logische 0-0 ruststand na een rustige eerste helft.

Direct na de rust bracht Vleminckx verandering in de score. Hij zette goed door en scoorde vanuit een scherpe hoek. Hij vierde niet na zijn doelpunt, uit respect voor zijn ex-club. Hoewel de West-Vlaamse ploeg voor stond, was het het verdedigen en het passen niet indrukwekkend bij Club Brugge tijdens die tweede helft, te veel foutjes. Een dik kwartier voor het einde van de wedstrijd kwam KV Mechelen opnieuw opzetten, Pedersen kon scoren en zet de eindstand op het bord. Club Brugge verspeelde voor het eerst punten onder leiding van Garrido.