Cercle Brugge verliest oefenwedstrijd van tweedeklasser Roeselare

Redactie KW

Cercle Brugge heeft gisteren in Lichtervelde een oefenwedstrijd verloren. 1-0 werd het tegen tweedeklasser KSV Roeselare. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel al na vijf minuten. Nils Sarrazyn scoorde.

Cercle-coach Lorenzo Staelens wou na de oefenpartij van vorige vrijdag tegen KV Kortrijk vooral enkele jonge jongens een kans geven. Staelens wil koste wat het kost een herhaling van vorig seizoen vermijden. Toen kon Cercle Brugge zich pas in extremis handhaven in de hoogste klasse. Nieuwkomer Bart Buysse, die overkwam van stadsgenoot Club Brugge, mocht meteen opdraven. Hij speelde z’n eerste minuten voor groen-zwart.

Nieuwkomers

Cercle Brugge heeft met Van Acker, Etock, Kabananga en Buysse al enkele nieuwkomers binnengehaald, maar daar hoeft het niet bij te blijven. De transferperiode loopt nog tot eind augustus. De overeenkomst met Sporting Lissabon werd ondertussen verlengd, maar over de samenwerking met AS Monaco is er nog geen akkoord.

Fandag

Op zaterdagavond 27 juli opent Cercle Brugge de competitie in en tegen Bergen. Zondag is er nog de fandag, met de galawedstrijd tegen OFI Kreta.

(K.L./E.D.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier