Cercle Brugge verliest in eigen huis met het kleinste verschil

Cercle Brugge heeft geen goede generale repetitie achter de rug voor de halve finales van de Beker van België. KVC Westerlo kwam met 0-1 winnen in het Jan Breydelstadion.

Cercle Brugge mag de play-off 1-ambities definitief opbergen. De eerste helft werd vooral gekleurd door scheidsrechter Tim Pots, die maar liefst vijf gele kaarten uitdeelde. Beide ploegen streden voor wat ze waard waren, maar mooi voetbal leverde dat niet op. Oleksander Jakovenko kreeg de beste kans voor de bezoekers, maar stuitte op doelman Bram Verbist. Na de rust kregen de toeschouwers beter voetbal te zien en iets voor halfweg opende Dieter Dekelver (ex-Cercle Brugge) de score voor de bezoekers. De thuisploeg ging daarna nog op zoek naar de gelijkmaker, maar raakte niet meer door de blauw-gele afweergordel.