Cercle Brugge raakt niet voorbij ex-trainer Glen De Boeck

Cercle Brugge heeft geen vervolg kunnen breien aan de derbyzege van vorige week. Tegen het Germinal Beerschot van Glen De Boeck moest groen-zwart zich tevredenstellen met een punt.

In de eerste helft viel bijzonder weinig te beleven in het Jan Breydelstadion. Een vrije trap van Hans Cornelis strandde wel op de paal. Een logische 0-0 tussenstand stond dan ook aan de rust op het bord.

De tweede helft bracht niet veel beterschap, maar na ruim een uur werd de score toch geopend. Het waren de bezoekers die voor het eerste doelpunt zorgden via Faris Haroun. Cercle ging daarna niet meteen op zoek naar de gelijkmaker, maar zes minuten voor affluiten kon Frederik Boi een hoekschop toch in doel verlengen. In de slotfase moest de bezoekende doelman uiteindelijk nog enkele knappe reddingen uit zijn mouw schudden.