Cercle Brugge houdt vlot de drie punten thuis tegen OH Leuven

Cercle Brugge ondervond zaterdagavond weinig problemen met OH Leuven. Groen-zwart won in eigen huis met 2-0.

Cercle begon met aanvallende intenties aan de wedstrijd, maar doelman Thomas Kaminski stond verschillende keren in de weg. Vier minuten voor de rust bracht Kevin Janssens groen-zwart toch op voorsprong na een pass van Igor Vetokele. De bezoekers konden daar in de eerste periode bijzonder weinig tegenoverstellen. Na de rust gingen de Leuvenaars op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook, maar scheidsrechter Wouters keurde het doelpunt van Raymaekers af. Halfweg de tweede helft gaf Lukas Van Eenoo de bezoekers de doodsteek met een heerlijk afstandsschot. OHL ging nog op zoek naar de aansluitingstreffer, maar Bram Verbist hield de nul op het bord.