Cercle Brugge geeft voorsprong nog uit handen

Zaterdagavond bleef Cercle Brugge steken op een 2-2-gelijkspel tegen rode lantaarn Sint-Truiden. Twee doelpunten vielen in de slotfase.

De bezoekers begonnen het best aan de wedstrijd en leidden aan de rust verdiend met 0-1. Halfweg de eerste helft werkte Reza Ghoochannejhad een voorzet van Gregory Christ af. Cercle kon daar bijzonder weinig tegenover stellen. Cercle kwam beter uit de kleedkamer, maar onder andere Janssens en Baldé raakten niet voorbij Bram Castro. Twintig minuten voor affluiten keek STVV’er Koen Daerden tegen een rode kaart aan en groen-zwart profiteerde meteen. De vrije trap die volgde na de uitsluiting van Daerden werd door Hans Cornelis binnengetrapt. Twee minuten voor tijd leek de overwinning voor de thuisploeg een feit, wanneer Baldé scoorde na een hoekschop. Amper één minuut later kwam Sint-Truiden echter opnieuw langszij via een owngoal van Nuno Reis.