BS Poperinge onderuit na sterke partij

BS Poperinge speelde een sterke wedstrijd tegen titelkandidaat Peruwelz, maar het kon niet voorkomen dat het uiteindelijk verloor met 0-1.

BS Poperinge wist dat het een loodzware wedstrijd zou zijn tegen titelkandidaat Peruwelz, maar dat was er niet aan te zien. De thuisploeg speelde heel goed mee en versierde ook enkele kansen. Toch slaagde geen van beide partijen er in om te scoren in de eerste helft.

Ook in de tweede helft was het een gelijkopgaande partij, maar beide verdedigingen gaven geen krimp. Tot Peruwelz vijf minuten voor het einde toch een gaatje vond in de Poperingse verdediging. BS Poperinge slaagde er niet meer in om de gelijkmaker te scoren, maar mag toch tevreden terugblikken na een ijzersterke wedstrijd. (SM)