BS Poperinge komt aan de leiding na nipte zege

BS Poperinge heeft met 3-2 gewonnen tegen Maldegem en springt daardoor over Meldert, dat morgen nog speelt, naar de eerste plaats.

De wedstrijd begon niet goed voor BS Poperinge, want na een kwartier spelen stond het 0-1 voor de bezoekers. De thuisploeg ging daarna op zoek naar de gelijkmaker, maar moest daarvoor wachten tot in de 49ste minuut. Sarrazyn zette de 1-1 op het bord.

Poperinge had daarna de smaak te pakken, want een goede vijf minuten later bracht Sarrazyn zijn ploeg vanop de stip op een 2-1-voorsprong. Lang konden ze er echter niet van genieten, want na een uur spelen bracht Maldegem de stand opnieuw in evenwicht. Poperinge koos echter resoluut voor de aanval en haalde in de 70ste minuut de overwinning naar zich toe dankzij een doelpunt van Kimpe.

Door deze zege staat BS Poperinge momenteel aan de leiding in vierde klasse A. Concurrent Meldert speelt morgen nog tegen Zele.