Brussels Tigers verlengen hun landstitel in Izegem tijdens Belgian Bowl XXVI

In een uitverkocht Stedelijk Sportstadion in Izegem hebben de Brussels Tigers voor het tweede jaar op rij het kampioenschap American football gewonnen. Het werd 9-0 tegen stadsgenoot Brussels Bulls.

Zo’n 1000 toeschouwers zakten af naar Izegem om de finale van het Belgisch kampioenschap American football te bekijken. In de eerste helft kwamen de Brussels Tigers al vroeg op voorsprong met een field goal. Meteen de enige score tot aan de rust.

De Bulls kwamen opzetten na de pauze maar de sterke verdediging van de Tigers belette hen steeds te scoren. In het vierde kwart werd de wedstrijd beslist na een lange touchdownpass van de Tigers. De Bulls probeerden nog een tegenaanval in te zetten, maar alle pogingen waren tevergeefs. Na de wedstrijd kon het publiek nog genieten van enkele optredens.