Branimir Petrovic overtuigt KV Kortrijk na testperiode

Redactie KW

KV Kortrijk had na het vertrek van Brecht Dejaegere nog nood aan een creatieve middenvelder en heeft die gevonden in de persoon van Branimir Petrovic, die na een testperiode een contract van een seizoen met optie ondertekende.

Branimir Petrovic is een 31-jarige Serviër, die op zijn 17de debuteerde bij Sloboda Uzice in Servië. In 2004 maakte hij de overstap naar de Servische topclub Partizan Belgrado. Ondertussen was hij ook al lid van de Servische U21, waarvoor hij in vijf matchen een keer wist te scoren. Hij was ook lid van het Servisch olympisch voetbalteam op de Olympische Spelen van 2004 in Athene. In 2006 verhuisde Petrovic naar de Russische Premier League. Daar speelde hij achtereenvolgens voor Kamaz, Rubin Kazan, FK Rostov, Samara en FC Ural.

Branimar Petrovic is een vaardige en snelle aanvallende middenvelder, die sinds eind augustus zonder club zit. Hij trainde al sinds vorige week vrijdag mee en tekende vandaag een contract voor een seizoen met optie. Hij krijgt bij Kortrijk het nummer zes.

(CDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier