Blijven KV Kortrijk en Zulte Waregem in de top zes ?

Redactie KW

In de Jupiler League zijn de ploegen nog twee wedstrijden (en wat inhaalmatchen) verwijderd van de felbesproken eindfase van het seizoen, de eerste conform de competitiehervorming. En de populairste plekjes zijn natuurlijk die voor play-off 1, de top zes dus, waar voor de titel en de Europese kaartjes wordt gevoetbald.

Bij de West-Vlaamse clubs is Club Brugge daar als tweede in de stand al zeker van zijn stek, maar ook nog twee andere clubs zitten momenteel bij de eerste zes. KV Kortrijk staat momenteel vierde, SV Zulte Waregem staat nu zesde. Maar er vallen natuurlijk nog een paar wedstrijden af te werken. KV Kortrijk speelt nog thuis tegen Lokeren en uit bij Genk, SV Zulte Waregem speelt uit bij Germinal Beerschot, thuis tegen Standard en op KV Mechelen.

Jullie mening nodig!

Wie staat stevig genoeg in de voetbalsloffen om die positie vast te houden of te verbeteren denk je? Of worden de prijzen echt verdeeld met voor de helft West-Vlaamse clubs?We horen het graag :

Wie zal zich kunnen plaatsen voor play-off 1?surveys

En om het plaatje compleet te maken, Cercle Brugge staat momenteel elfde. KSV Roeselare zal zich als laatste nog flink moeten reppen om de eindronde met de tweedeklassers te vermijden.

(FV voor kw.be)

Hoe de kenners op onze sportredactie de kansen van KVK en Essevee inschatten lees je in Krant van West-Vlaanderen van vrijdag 5 maart 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier