Bitter gelijkspel voor KSV Roeselare

KSV Roeselare moest op bezoek bij het lagergeklasseerde KV Turnhout. Na een rode kaart voor de thuisploeg kwam KSVR op voorsprong, maar drie minuten voor affluiten slikten ze toch nog de bittere gelijkmaker. De wedstrijd eindigde op 2-2.

KSV Roeselare moest op bezoek bij KV Turnhout, de nummer 17 in het klassement. Met een overwinning kon KSVR een goede zaak doen in het klassement, maar tegen tien man moest het tevreden zijn met een gelijkspel.

De eerste helft had weinig voor handen. Beide ploegen keken de kat uit de boom en wilden niet verliezen.

Vlak na de rust klom de thuisploeg op voorsprong via een kopbaldoelpunt van Loyens. De bezoekers konden daar weinig tegenover stellen en het was wachten tot de rode kaart voor doelpuntenmaker Loyens vooraleer KSV Roeselare op gelijke hoogte kwam via Cleber Sonda. Het zag er goed uit tegen tien man wanneer Dotsenko in de 80ste minuut de 1-2 op het bord zette. Drie minuten voor het einde van de wedstrijd kon de thuisploeg echter nog gelijkmaken via Lamloum en moesten beide ploegen tevreden zijn met een punt. (SM)