Billijk gelijkspel voor FC Izegem: 2-2

FC Izegem domineerde de eerste helft tegen de bezoekers uit Ath, maar mocht na afloop niet klagen met een punt.

Het balbezit in de eerste helft was voor FC Izegem. Het bezoekend RG Athois, tweede in het klassement, kwam enkele keren goed weg tot Wittesaele in de 24ste minuut de 1-0 binnenkopte. Ath reageerde in de 41ste minuut via Mahamadou Dissa (ex-KV Oostende en ex-SV Roeselare), die de 1-1 binnentikte.

Izegem nam opnieuw de leiding in de 58ste minuut na een puik afstandschot van Wim Vandoorne. De thuisploeg leek op weg naar een knappe zege. Dissa werd van zijn tweede treffer gehouden, maar in de 78ste minuut maakte doelpuntenmaker Vandoorne een strafschopfout. Keromest trapte de elfmeter binnen: 2-2. In de eindfase kregen beide teams nog een uitstekende kans op de winning goal, maar het bleef bij een gelijkspel.