Bekergekte slaat in alle hevigheid toe in Kortrijk, supporters krijgen KVK-kapsel

Redactie KW

Kortrijk ligt morgen dus voor even in het Brusselse Koning Boudewijnstadion. Met 15.000 supporters trekken ze naar daar. En nu al is de bekergekte in de stad groot. Bij de supporters, maar ook bij handelaars. Zo kan wie wil zich een opvallend KV-Kapsel laten aanmeten.

De markt van Kortrijk. Hier kan je op het grote scherm de KVK-gekte meevolgen en nu al kiezen heel wat inwoners voor een zomerse outfit in de clubkleuren wit en rood. Dat de bekergekte in de stad wel degelijk leeft, bewijzen deze supporters. Ze gaan bij de kapper langs voor het enige echte KV-Kapsel. Ook morgen nog spuiten enkele Kortrijkse kappers het haar van supporters gratis in de clubkleuren. Maar ze zullen snel moeten zijn.

KVK019

Joseph Van Compenolle uit Bissegem mogen we zeker een KVK supporter voor het leven noemen. De tachtiger rijdt al 35 jaar rond met de nummerplaat KVK 019; het stamnummer van de club. Intussen kreeg Joseph al vaak de vraag om de nummerplaat te verkopen, ook vanuit de club. Zelf gaat de supporter morgen niet mee naar Brussel, maar hij volgt de wedstrijd op tv

Bekergekte slaat in alle hevigheid toe in Kortrijk, supporters krijgen KVK-kapsel

Bekijk hier de reportage

(T.N./A.D.)

Meer vanavond in het nieuws vanaf 18u00

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier