BC Telenet Oostende lijdt thuisnederlaag

In eigen huis heeft BC Telenet Oostende het onderspit moeten delven tegen Dexia Mons-Hainaut. Een voorsprong bij de rust werd nog uit handen gegeven.

Oostende begon het best aan de partij en dat toonde zich ook in de tussenstand na het eerste quarter (23-16). In het tweede quarter werd het evenwicht hersteld door de bezoekers, maar aan de rust leidde Telenet Oostende nog met 44-40. Vooral in het derde quarter liet de thuisploeg het afweten. Oostende kon daarin amper negen punten scoren, terwijl Dexia Mons-Hainaut de ene bal na de andere door de ring gooide. Na het derde quarter stond Oostende dan ook 53-61 achter. In het laatste quarter liepen de bezoekers zelfs nog uit, waardoor er uiteindelijk een 71-84-eindstand op het bord stond.