BC Telenet Oostende behaalt vlotte zege tegen Antwerp Giants

BC Telenet Oostende ondervond zaterdagavond weinig moeite met Port of Antwerp Giants. De thuisploeg won met 71-60.

In het eerste quarter namen de Oostendenaars meteen afstand. Na tien minuten stond er al een 17-8-tussenstand op het bord. Ook in het tweede quarter konden de Antwerpse bezoekers zich niet herpakken, waardoor de thuisploeg met een zevenpuntenkloof de kleedkamer introk: 32-25. In de tweede helft bouwde Telenet Oostende die voorsprong nog uit tot tien punten na dertig minuten. Ook in het laatste quarter leken de Antwerpenaars nooit in staat om iets tegen het Oostendse blok in te brengen. Bij de thuisploeg kroonde Christopher Booker zich met dertien punten tot matchwinnaar. Veselin Petrovic en Dusan Djordjevic waren elk goed voor twaalf punten.