Zwakke eerste helft nekt KBOB

Mellisa Rondinelli opende de score voor KBOB. © VDB

Na de eerste overwinning van vorig weekend tegen Houthalen rekende coach Kris Wuyts van KB Oostende Bredene op een sterke prestatie tegen de profs van Namen. Maar die bleken toch een maatje te groot, Namen – KBOB eindigde op 79-52.

Rondinelli opende de score met één van de twee gescoorde vrijworpen, maar de thuisploeg nam meteen het heft in handen. Via 11-2 ging het naar 21-6. Rondinelli sloot het eerste quarter af met een score (30-12). Ook in de tweede periode bleef Namen een maatje te groot voor de bezoekers. Bij de rust stond het 46-19.

KBOB kwam veel scherper uit de kleedkamers en speelde bij momenten heel goed basketbal. De bezoekers wonnen zowaar het derde quarter (62-38). Ook in het vierde kwart speelde KBOB heel goed mee, maar het verschil van de eerste helft was te hoog opgelopen om er nog een wedstrijd van te maken.