Zussen Fien en Silke Nolf nemen afscheid van het basketbal

De zussen Nolf
Redactie KW

Het basketseizoen voor Blue Stars Brugge Two wordt afgesloten met een derde plaats in tweede provinciale. In de laatste wedstrijd werd Wibac Sint-Eloois-Winkel nog even snel over de knie gelegd met 66-50, maar de wedstrijd stond eigenlijk in het teken van het afscheid van de zussen Fien en Silke Nolf.

Na 14 jaar trouwe dienst hangen ze de schoenen aan de haak en speelden ze hun laatste wedstrijd. “Het was tijd voor iets anders”, vertelt Fien. “Samen met mijn zus ben ik in de frisbee gerold en hebben we het ook al tot trainer geschopt in dat wereldje. Eigenlijk wilde ik al vorig jaar stoppen, maar een blessure weerhield mij hiervan. Ik wilde stoppen in schoonheid en breide er toch nog een jaartje aan vast.”

“Het zijn inderdaad 14 heel mooie jaren geweest hier bij Blue Stars”, gaat Silke verder. “Met de meesten spelen we hier al van in de tijd van de lagere school en dat maakt het zo uniek. Ik ben ook heel tevreden dat ik afscheid kan nemen na een goed seizoen, maar we komen zeker nog terug als supporter”, besluit Silke lachend. V.l.n.r.: Silke en Fien Nolf. (GD-Foto GD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier