Wytewa heren Two mag eindelijk de titel vieren

De tweede herenploeg van Wytewa Roeselare is kampioen. (Foto SM)
Stijn Moerman

De tweede herenploeg van Wytewa Roeselare heeft zich zondag eindelijk verzekerd van de titel in vierde provinciale B. Het won met 72-50 van KB Avelgem Two.

Vierde keer, goede keer voor de tweede herenploeg van Wytewa Roeselare. Nadat het de eerste twee titelwedstrijden verloor en vorige week de match gestaakt zag worden door een blessure van de scheids in het derde quarter, mocht het zondagnamiddag dan toch de titel vieren in vierde provinciale B. Thuis tegen KB Avelgem Two kwamen de troepen van Mike Dedoelder nooit in gevaar en mocht het feestje na de 72-50-zege eindelijk losbarsten.

Meer dan verdiend

“We hebben er inderdaad lang moeten op wachten, maar ik was er gerust in vandaag. De spelers hebben er hard voor gewerkt en deze titel is meer dan verdiend”, aldus coach Mike Dedoelder, die dit seizoen zowel met de One als met de Two kampioen werd.

De wedstrijd tegen Alumes Moorsele One – die gestaakt werd bij een 38-45-voorsprong in het derde quarter door het geblesseerd uitvallen van de enige aanwezige ref – wordt woensdagavond ingehaald. (SM)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare van vrijdag 22 april.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier