Tweede herenploeg Wytewa Roeselare nog geen kampioen

© GF
Redactie KW

Voor de tweede wedstrijd op rij is de tweede herenploeg van Wytewa Roeselare er niet in geslaagd om de titel binnen te halen in vierde provinciale B.

Nadat het in de vorige wedstrijd met 59-63 de topper verloor tegen Wibac Sint-Eloois-Winkel Two ging de tweede herenploeg van Wytewa Roeselare nu met 49-61 onderuit tegen het vierde geklasseerde Olympia Ruddervoorde Two. In de eerste helft was er nog geen vuiltje aan de lucht en zaten de Roeselaarse heren nog op titelkoers, maar daarna begonnen de zenuwen wat op te spelen. Niet alleen bij de spelers, want ook bij de scheidsrechters ging het licht daarna een paar keer uit. Het titelfeestje is dus opnieuw een weekje uitgesteld.

De titel zal normaal voor volgende week zaterdag zijn. Dan moeten ze om 18.30 uur op bezoek bij het tweede geklasseerde Alumes Moorsele. Als Wytewa wint of niet met meer dan 27 punten verschil verliest, dan is de titel – eindelijk – een feit. Voor de club zelf zou dat het derde kampioenenfeestje van het seizoen zijn, nadat de eerste dames- en herenploeg zich al de sterkste van hun reeks toonden. (SM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier