Tulikivi Deerlijk verliest laatste wedstrijd in play-downs

Damesbasketclub Tulikivi Deerlijk moest het onderspit delven tegen BBC GrootWillebroek. Het werd 65-77

De wedstrijd, die voor geen van beide ploegen belang had, begon het best voor de bezoekers met 8-18. Tulikivi liet niet begaan en kwam na tien minuten terug aansluiten tot 18-21. Ook in de tweede periode gaven ze elkaar geen duimbreed toe (28-31) maar tegen de rust aan sloeg Willebroek via Beaurang (20 punten) een kloofje met 35-42.

Na de koffie namen de bezoekers definitief het heft in handen. De voorsprong groeide tot maximaal 20 punten. Op het einde kon Deerlijk nog milderen tot 65-77. De quarterstanden waren 18-21, 35-42, 49-60 en 65-77. Poffyn 8, Degels 8, Boucquey 8, Malfait 11, Debruyne, Snauwaert 15, Maes 3, Naessens 10 en Wezenbeek 2 speelden mee.