Tulikivi Deerlijk onderuit bij Kangoeroes Boom

Tulikivi Deerlijk is er niet in geslaagd om voor een stunt te zorgen op het veld van Kangoeroes Boom. Het werd 58-49.

De thuisploeg begon gretig aan de partij (7-0) en sloeg een tienpuntenkloof na 10 minuten, 20-10. In de tweede periode liep de achterstand van de West-Vlamingen op tot 19 punten. Via Naessens kon de kloof herleid worden tot vijftien eenheden aan de rust, 37-22. Deerlijk herpakte zich in de tweede helft en kon via Snauwaert milderen tot 51-39 bij het ingaan van de slotperiode. Tulikivi geloofde terug in zijn kansen en vocht terug tot 53-49 met nog twee minuten op de klok. Boom vond echter zijn score terug en bleef uiteindelijk toch overeind, 58-49.

Quarterstanden: 20-10/37-22/51-39/58-49

Speelden: Delmulle 2, Degels 6, Boucquey 1, Snauwaert 12, Wezenbeek 4, Poffyn, Storme 8, Verbeest 7, Raman 2, Naessens 7.