Trekt Khalid Boukichou naar Spanje?

16/09/17 om 08:44 - Bijgewerkt om 08:42

Volgens de Franse krant La République des Pyrénées trekt ex-BC Oostende speler Khalid Boukichou richting de Spaanse eerste klasse.

Trekt Khalid Boukichou naar Spanje?

Khalid Boukichou in het BCO-shirt. © a-Bart

De center van BC Oostende had nog een contract voor het seizoen 2017-2018 bij de veelvoudige kampioen. Boukichou kocht zichzelf een beetje tegen de verwachtingen echter uit in Oostende om een volgende stap in zijn carrière te zetten. In de afkoopclausule stond dat hij niet bij een Belgische club terecht kon, dus moest hij op zoek naar een aanbieding uit het buitenland.

In het tussenseizoen kwam er echter geen job voor Boukichou. Hij kreeg midden augustus wel een contract op proef voor één maand in het Franse Pau-Orthez, waar hij een geblesseerde center verving. Bij Pau-Orthez werd Serge Crevecoeur, vorig seizoen nog Brussels, coach. Daar zou hij nu niet verlengen, maar richting een niet genoemde Spaanse club uit de eerste klasse trekken, aldus de Franse krant.

(BV)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!