SJZ Zedelgem Lions slankt af van drie naar twee ploegen

Redactie KW

Intussen probeert Zedelgem One in de resterende vijf wedstrijden nog enkele overwinningen te behalen om zo niet op de laatste plaatsen in derde provinciale te belanden.

Enkele spelers hangen de schoenen aan de haak bij Zedelgem, terwijl anderen naar een ander team vertrekken. Ook bij de coaches zijn er enkele verschuivingen. Zo is het al enkele weken bekend dat coach Van Heerswynghels van Zedelgem Three naar One verhuist. Intussen is zijn ploeg zo goed als rond. Er is slechts één inkomende transfer: Frederic Debleu van Bevers Oedelem Two. Voor de rest bestaat de ploeg uit huidige One- en Three-spelers.

Degradatieduel

Komende zaterdag speelt Zedelgem One op het veld van BBC Handzame. De overwinning is een must als de Lions Handzame achter zich willen houden in het klassement. “Het wordt zeker geen makkelijke wedstrijd”, zegt coach Maertens. “Handzame verloor dan wel hun laatste zes wedstrijden, maar het is een echte thuisploeg en ze gaan hun vel dus zeker duur verkopen. Na deze wedstrijd ontvangen we thuis nog Tielt en dan wachten ons wedstrijden tegen de top drie van het klassement.” (BV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier