Ostend Basketball Academy stelt Tom Johnson aan als sportief coördinator

20/04/17 om 22:35 - Bijgewerkt om 22:35

De Ostend Basketball Academy blijft groeien. Met meer dan 50 vaste leden verspreid over de werking in Oostende en Roeselare is de Basket Pass een schot in de roos. Coach Tom Johnson passeerde dit en vorig jaar al eens als headcoach van een stage in Zwevezele en Roeselare.

Ostend Basketball Academy stelt Tom Johnson aan als sportief coördinator

Zowel bij de spelers, ouders en de coaching staff werden zijn passages zeer goed onthaald omwille van zijn technische bagage en methodische aanpak. Coach Tom was in het verleden al in ons land aan de slag als professioneel basketbalcoach bij Leuven Bears. Als speler trad hij in diverse Europese competities aan. Nu is hij actief als personal coach en is hij specialisatietrainer bij verschillende clubs. Hij organiseert ook een shooting camp in samenwerking met de VBL.

Coach Tom verbindt zich ertoe tijdens het seizoen 2017-2018 5 basketbalstages van twee dagen te organiseren op de traditionele locaties. In onze drie kernsteden (Oostende, Zwevezele en Roeselare) zal hij ook 6 ministages van drie uur verzorgen. Hij zal ook de programma's van de bootcamps en het AfterSeason maken.

De aanstelling van coach Tom moet de verdere professionalisering van de Ostend Basketball Academy kracht bijzetten zodat de spelers nog meer dan in het verleden een optimale individuele begeleiding kunnen bieden volgens de principes van ons fundamentele basketbal.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!