Oostende stuurt Okapi Aalstar puntenloos naar huis

© Foto Bart
Redactie KW

Na een overtuigende 79-56-zege tegen Okapi Aalstar heeft BC Telenet Oostende zich op de tweede plaats van de stand geparkeerd. Vincent Kesteloot genoot van de zege tegen zijn ex-team.

Op de 4-9-opener van Okapi reageerde Salumu kordaat. Zijn eerste bom vormde de aanvang voor een 14-0-tussensprint die Salumu, Katic, Kuridza, Djodjevic en Kesteloot in mekaar staken. Coach Gjergja, die genoot van de punch bij zijn troepen, roteerde snel met zijn spelers. In de zevende minuut maakte Gillet zijn competitiedebuut. De Speler van het Jaar 2015 groette de supporters met twee bommen in evenveel minuten. Nog voor het openingskwart verstreken was, dunkte Kesteloot op assist van Boukichou een twintiger (33-13) op het bord.

In een slordig tweede kwart vielen een betwiste aanvallende fout van Katic en een technische fout van Gillet op. Twee vroege driepunters van Djordjevic tilden het verschil snel opnieuw over de twintig eenheden. In de slotfase maakte Kotrulja een gesmaakte invalbeurt. Djordjevic (12 punten, 9 rebounds en 3 assists) haalde de beste computerevaluatie.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier