Net niet voor Melco Ieper op Royal IV Brussel

09/10/16 om 18:52 - Bijgewerkt om 18:51

Melco Ieper trok dit weekend naar Royal IV Brussel, een nieuwkomer in de Top Men Division I die hun laatste twee wedstrijden won. Het werd een uiterst spannende wedstrijd waarin Ieper in het laatste quarter de overwinning weggaf.

Net niet voor Melco Ieper op Royal IV Brussel

"Toeslaan in het laatste quarter", stelde coach Claessens vooraf. Al draaide dat voor Melco Ieper uiteindelijk anders uit. © VDB

Melco speelde zonder één van hun sterkhouders Robin Luyten die uit is met een neusbreuk. Robin Mestdagh zat dan weer wel in de ploeg. Trainer Frederic Claessens van Melco Ieper had de spelers vooraf ook gewaarschuwd voor de sterkte van de thuisploeg. "Standhouden en dan toeslaan in het laatste quarter," zo luidde de boodschap van de trainer vooraf.

De Ieperlingen deden tijdens de eerste twee quarters meer dan de trainer verwachtte en pakten uit met een voorsprong van 11 punten (37-48). Maar van dat toeslaan in het laatste quarter kwam niets in huis. Net in die laatste 10 minuten verliezen de Ieperlingen de wedstrijd : 74-73.

(MD)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!