Meniscusoperatie houdt Dusan Djordjevic zes weken van het terrein

© BELGA
Redactie KW

BC Oostende hield het geheim tot na de King Classic tegen Charleroi maar vandaag woensdag moet zijn kapitein Dusan Djordjevic onder het mes.

Dinsdagavond speelde Dusan Djodjevic nog een knappe rol in de zege tegen uitdager Spirou Charleroi. Woensdag ondergaat Dusan Djordjevic een kleine ingreep aan de rechterknie. In het universitair ziekenhuis van Gent opereert dokter Nele Arnout hem aan de meniscus van de rechterknie waarbij de arts een losgekomen deeltje zal wegnemen. Vermoedelijk zal de kapitein van BC Oostende een zestal weken onbeschikbaar zijn. De spelverdeler mist dus niet alleen verscheidene competitiematchen, maar ook de vijf resterende wedstrijden in de poulefase van Champions League en de halve finales van de beker van België.

Er is ook goed nieuws bij de titelverdediger. Spelverdeler Vladimir Mihailovic heeft dinsdagavond bij Oostende bijgetekend tot het einde van dit seizoen met een optie voor een bijkomende jaargang. De Montenegrijnse international had medio oktober een interimcontract tot eind december getekend.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier