Melco Ieper verliest topper in laatste quarter

Kjell Devacht was goed bij schot. © VDB
Redactie KW

Melco Ieper is toe aan de laatste drie wedstrijden van dit seizoen. Vandaag werd op Houthalen-Helchteren gespeeld. Deze competitie nog volgen Waregem A (19 maart) en Borgerhout A (3 april) of de top drie uit de Top Division Men 1.

In hun eerste topper zette Melco Ieper meteen het foutje in de programmabrochure recht. Daar stond verkeerderlijk in dat St Niklase Condors op bezoek was. De Ieperlingen toonden wie ze waren door meteen van in het eerste quarter de wedstrijd te kleuren (13-18) . Er werd gerust met een kleine voorsprong 25-28. Ook in het derde quarter bleef Melco Ieper de wedstrijd domineren (51-53) maar viel dan als een kaartenhuisje in mekaar door in de laatste 10 minuten van de wedstrijd slechts 6 punten te scoren: 68-59.

Waren goed bij shot bij Melco Ieper: Kjell Devacht (16) Robin Mestdagh (14) en andermaal Mendy Elesson (11).

Melco heeft ondertussen een overeenkomst bereikt met de 20-jarige Olivier Maes, een talentvolle jonge speler, hoofdzakelijk inzetbaar op de guard-positie, en is dit seizoen actief bij Okapi Aalstar B (Top Division Men 2) en is ook één van de drie Aalsterse jeugdspelers die opgenomen is in de kern van Okapi Aalstar (Scoore League).

(MD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier