Melco Ieper speelt KB Gistel Oostende naar huis

Ludovic Lambermont in actie. © VDB
Redactie KW

Melco Ieper speelde dit weekend thuis tegen KB Gistel Oostende en verwende de talrijk opgekomen vrouwelijke supporters tijdens de door de club georganiseerde Ladies Night. Melco haalde fors uit met 90-68.

Lambermont en Leemans openden de score voor Melco Ieper, na 2 minuten wedstrijd stonden de Ieperlingen met 2-0 voor op de kustjongens. Buysschaert bracht KB Gistel Oostende dan in de match maar Ieper bleef zijn stempel drukken op de eerste speelminuten en liep in het eerste quarter uit tot 26-11.

Ook in het tweede quarter stond geen maat op Melco. Bij Oostende werden zowat alle driepunters gemist en alleen Bosmans, Verdonck, Buysse en Kotrulja konden scoren : 56-17.

Bezoekers milderen

In het derde quarter nam KB Gistel Oostende de wedstrijd even in handen. Ieper kwam amper nog tot scoren, het bezoekend trio Buysschaert, Buysse en Kotrulja deed dat wel en brachten op 5 minuten voor het einde van het derde quarter de stand op 58-30. Schepens en Lambermont brachten met elk een tweepunter dan weer sfeer in de zaal: 62-30. Toch kon KB Gistel Oostende dit derde quarter winnen: 18-29 .

KB Gistel Oostende begint ook sterk aan het vierde quarter en kan terugkeren tot op 20 punten. Vandermeersch start dan met een driepunter een nieuw feestje voor Melco, dat wel het laatste quarter aan de bezoekende ploeg BC Gistel Oostende laat : 16-22.

(MD – foto Bart)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier