Melco Ieper grijpt naast tweede zege

Kjell Devacht van Melco Ieper. © a-VDB

Melco Ieper was op weg om een tweede zege te pakken in deze aanvangsfase van de competitie, maar kon een voorsprong van 7 punten opgebouwd in het derde quarter niet vasthouden.

De Ieperlingen verloren uiteindelijk op Soba Antwerpen A met 78-67. De wedstrijd begon gelijkopgaand met na 10 minuten een lichte voorsprong voor de thuisploeg: 21-20. Ook in het tweede quarter konden de ploegen geen afstand nemen: 36 -36.

Na de rust bouwde Melco Ieper een voorsprong op van 7 punten, het derde quarter eindigde op 49-56. En dan lukte niets meer voor de Ieperlingen, het duurde liefst 5 minuten voor een vrijworp binnenging. Melco Ieper verloor uiteindelijk met 78-67.

De volgende wedstrijd tegen Houthalen is een thuiswedstrijd en dan hoopt Melco met de steun van het thuispubliek wel voluit te gaan voor een tweede thuisoverwinning. Bij Melco scoorde Mamadou Diop 19 punten en Ruben Luytten en Robin Mestdagh elk 15 punten.