KBOB is kansloos in Luik

Uitblinkster Melissa Rondinelli volstond niet voor KBOB © BV

KB Oostende Bredene is niet gaan stunten op bezoek bij subtopper Luik. Het team van coach Kris Wuyts verloor kansloos met 75-44 van de Panthers.

De thuisploeg liep tot 11-2 uit. Met een driepunter van De Cock en zeven punten op rij van uitblinkster Rondinelli kwam KBOB tot 15-12 terug. Luik zette meteen een 7-0 om het quarter met 10 punten voorsprong af te sluiten (22-12). De Panthers duwden direct door naar 27-12, een kloof van 15 punten die ook bij de rust nog op het bord stond (41-25).

De bank laat het afweten

Na de pauze eenzelfde spelbeeld. De thuisploeg bouwde stelselmatig de voorsprong uit. Via 57-33 op het einde van het derde kwart verloor KBOB met een dertiger verschil. Andermaal bleef de Bredense bank in gebreke, met slechts 2 schamele puntjes over de volledige wedstrijd.