KB Oostende Bredene zwaar onderuit bij Sint-Katelijne-Waver

Becky Massey opende de score voor KBOB © VDB

KB Oostende Bredene ging met erg zware 75-23-cijfers onderuit bij Sint-Katelijne-Waver.

De thuisploeg scoorde in de eerste zes minuten 13-0, KBOB kon in de volgende twee minuten scoren via Becky Massey, Fransen en Delrue (15-7). In de laatste 2 minuten van het quarter lukte dat niet meer (21-7).

Het ging van kwaad naar erger met de bezoekers. In het tweede quarter bleef een niet eens sterk Sint-Katelijne-Waver, zaterdag verloren bij Gentson, de wedstrijd domineren. In het hele tweede kwart konden de bezoekers geen enkel punt scoren, zodat een opmerkelijke 37-7 bij de rust op het bord stond.

Ook na de rust bleef de thuisploeg heer en meester in de partij. Na het derde kwart stond de 61-15-tussenstand op het bord. Bij het begin van het slotquarter kon KBOB zowaar wat inlopen (63-23), maar SKW eindigde met een 12-0. (BVO)