KB Oostende Bredene verliest in Willebroek

Lisa Grymonprez en KBOB konden niets rapen op Willebroek. © VDB

KB Oostende Bredene was een maatje te klein bij Kangoeroes Willebroek: het werd 73-49.

Ook op Willebroek begon KBOB slap aan de partij. Het keek meteen tegen een 8-0-achterstand aan. Billie Massey zorgde voor de eerste Bredense punten, Lisa Grymonprez bracht de bezoekers tot 14-9 terug, maar het eerste kwart ging toch naar Willebroek (20-11). Heuzel bracht KBOB op 25-20. Meylemans antwoordde met een driepunter tot 34-22, maar KBOB kwam terug in de partij tegen de rust met een score van Fransen (34-29).

Fransen driepunterde KBOB zowaar naar 35-36. Na de 37-39 van Gheeraert kon Boel Kangoeroes weer de voorsprong bezorgen op het einde van het derde quarter (44-41). Bollenberg tekende met een driepunter voor 47-44. Geldof, ex-KBOB, zette 58-46 op het bord. KBOB knakte en moest de kelk tot op de bodem ledigen. (BVO)