KB Oostende Bredene One krijgt veertiger om de oren

Coach Henk Rondelez leed opnieuw ruime nederlaag met KBOB. © Foto BV

KB Oostende Bredene One kreeg een pandoering van Sint-Katelijne-Waver. Het werd 38-78.

Grymonprez zette met een shotje KBOB bij 2-1 op voorsprong, maar het Bredense liedje was snel uitgezongen tegen SKW. Halverwege het eerste kwart leidden de bezoekers al met 5-13, het eerste quarter eindigde op een veelzeggende 5-22-stand na een nieuwe bezoekende tussenspurt. KBOB scoorde o zo moeilijk en ook defensief lukte het nauwelijks. Bij de rust leidde Sint-Katelijne-Waver al met 13-37.

Na de rust kwam KBOB wat vlotter tot een doelpuntje, maar de bezoekers bleven met hun starting five spelen, waardoor de score stelselmatig opliep. Met het ingaan van het slotquarter stond het 27-60, de bezoekers wonnen finaal met een veertiger verschil. (BV)