KB Gistel Oostende verliest van Vilvoorde

KB Gistel Oostende One heeft nu ook van Vilvoorde verloren. De West-Vlamingen scoorden niet meer in de laatste zes minuten.

Berquin opende de score, maar Vilvoorde spurtte naar 6-14. Rogiers en Vanhee brachten KBGO terug tot 15-15, Perez legde met een korfje de 15-20 stand vast na het eerste quarter. Vilvoorde zette meteen een tienpuntenkloof op het bord (15-25) en liep zelfs uit tot 22-37, maar Vanderhaeghen legde vanop de vrijworplijn de 29-39-ruststand vast.

Na de koffie tekenden Rogiers en Williams voor 48-50, met een driepunter bracht Pauwaert de thuisploeg zowaar weer voorop bij 51-50, maar het laatste woord was voor Marbaix (51-52). Tot zes minuten van het einde, met 61-59, leek KBGO de match in handen te hebben. Het lukte in die laatste zes minuten geen punt meer, terwijl Marbaix en Perez naar hartenlust scoorden en Vilvoorde zo nog een ruime overwinning schonken. (BVG)