KB Gistel Oostende verliest van Melsele

Kotrulja en Kohadja komen te laat in defense. © BV

KBGO kwam van bij de start van de wedstrijd tekort tegen de bezoekers uit Melsele en blijft laatste.

De thuisploeg liet een vermoeide indruk en kwam via 8-13 op een 15-28 achterstand uit op het einde van het eerste quarter. Melsele leek bij 26-44 op weg naar een gemakkelijke overwinning, maar via een collectieve inspanning in offense en defense onder impuls van Kohadja stond het bij de rust slechts 40-48.

Buysschaert nam de ploeg op sleeptouw bij het begin van de tweede helft en toen ook Lambrecht wat kon scoren, stond het plots 51-57. Hemeleers viel echter uit en die tik kwam de thuisploeg niet te boven, ook al nam El Mahsini goed over. Vanderhaegen zorgde voor 61-66, maar daarna viel de thuisploeg volledig stil. KBGO blijft ook na deze wedstrijd allerlaatste in de stand.