KB Gistel Oostende One verliest verrassend van Ninane

KBGO miste duidelijk spelmaker Sam Hemeleers, die met BC Oostende in Duitsland vertoeft. © BV

KB Gistel Oostende One – Ninane werd 77-82.

Lambrecht en Demirtas zorgden meteen 4-0, bij 8-10 kwamen de bezoekers voor het eerst op voorsprong. Vanthournout en Lambrecht gooiden nog een driepunter binnen, maar dat verhinderde Ninane niet om het eerste quarter met 16-21 binnen te halen.

Datzelfde duo bleef de smaakmakers van de thuisploeg. Ze stelden meteen de score bij tot 25-25. Rogiers, Demirtas en weer Lambregt brachten Duva 34-31 voorop, met een driepunter aan elke kant eindigde de eerste helft op 39-39.

Het bleef een dubbeltje op zijn kant. De grootste voorsprong was bij 52-58 voor de bezoekers, Verschuere zorgde voor 61-63 op het einde van het derde quarter. Bij 72-72 op drie minuten van het einde kreeg KBGO twee driepunters om de oren, een slag die het niet meer te boven kwam.