KB Gistel Oostende lijdt dure nederlaag

Kotrulja (nummer 6) miste helaas het shot voor de verlengingen. © BV

Thuis tegen Fellows Ekeren bleef KB Gistel Oostende steken op 73-76.

KBGO begon goed aan de partij en kon een eerste kloofje slaan (11-4). Ook bij de rust leek er nog geen vuiltje aan de lucht, maar na de koffie namen de bezoekers de wedstrijd meer en meer in handen. Bij 63-71 leek de wedstrijd stilaan verloren, maar op goed een minuut van het einde zette Tim Lambrecht met een driepunter de zaal weer in lichterlaaie (73-74). Aan de overkant zorgde een shotje voor 73-76. Nog negen seconden waren er over, time-out voor de thuisploeg. KBGO voerde de play van coach Rotsaert uit, maar de vrijgespeelde Kotrulja miste tot twee keer toe de driepunter die voor verlengingen moest zorgen. KB Gistel Oostende blijft na vier speeldagen met slechts één zege achter en komt zo op een gedeeld laatste plaats in de klassering uit.