KB Gistel Oostende kan het thuis niet afmaken tegen Oxaco

Luka Kotrulja was een van de spelers die totaal niet in de match geraakten. Hij maakte slechts drie punten en verdween met vijf fouten naar de bank. © BV
Redactie KW

KBGO kon de klus zondagmiddag in eigen huis niet klaren. Het verloor met 72-75 van Oxaco. Woensdagavond moet een belle in Boechout uitsluitsel bieden wie naar de halve finale tegen Waregem gaat.

Veel volk in de Koninklijke Stallingen voor het tweede duel tussen KBGO en Oxaco. Zij zagen een heel zwakke start van de thuisploeg (6-19), maar De Vreught en Buysschaert hielden de kloof speelbaar (14-21). Met drie driepunters hield Tim Lambrecht KBGO in de wedstrijd (37-39). Oxaco overtuigde evenmin, maar bleef toch op voorsprong (54-59). In de slotfase drong KBGO aan met enkele driepunters, maar Oxaco bleef koel en efficiënt en won verdiend.

Oxaco dwingt zo de belle af, die wordt woensdagavond in Boechout gespeeld. De winnaar van dat duel neemt het op tegen Waregem, dat in twee wedstrijden de maat nam van Melco Ieper.

(BV – foto BV)

Quarters: 14-21, 37-39, 54-59, 72-75

Speelden: Buysse 16, Buysschaert 16, De Vreught 5, Kotrulja 3, T. Lambrecht 26, Van der Vuurst de Vries 2, Vanderhaegen 4.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier