JP Prince op huwelijksreis, BCO weet van niets

JP Prince en Sasha Nicole Anderson stapten in het huwelijksbootje in het bijzijn van dochtertje Zariah. © Foto JC
Redactie KW

Toen BC Telenet Oostende zaterdag op het stadhuis van Oostende werd onthaald, blonk JP Prince uit in afwezigheid.

JP Prince zorgde tijdens de play-offs al voor een merkwaardig feit: hij en zijn vriendin Sasha Nicole Anderson konden hun liefde niet langer bedwingen en huwden zowaar tussen twee cruciale wedstrijden in. Het pasgetrouwde koppel zou pas na het seizoen op huwelijksreis vertrekken, maar stelde ook dat liever niet uit. BCO werd op woensdagavond kampioen en daarom wachtte zaterdagmorgen een ontvangst bij burgemeester Jean Vandecasteele.

Huwelijksreis naar Griekenland

Mateusz Ponitka ontbrak, maar daarvan was de clubleiding wel op de hoogte. Hij mocht van hen deelnemen aan een NBA Pre-Draft Camp in het Italiaanse Treviso. Dat JP Prince niet aanwezig zou zijn, omdat hij intussen op huwelijksreis naar Griekenland vertrokken was, bleek dan weer een verrassing.

Straks nog in Oostende?

Het lijkt twijfelachtig of JP Prince ook volgend seizoen nog in het shirt van BCO speelt.
Het lijkt twijfelachtig of JP Prince ook volgend seizoen nog in het shirt van BCO speelt.© Foto RN

De vreemde gedragingen van de Amerikaan in de eindfase van deze competitie voeden de geruchten dat hij volgend seizoen niet langer bij BCO aantreedt. Ook vriendin Sasha Nicole Anderson dacht in De Zeewacht van 29 mei al na over een eventuele nieuwe bestemming. “In dat geval gaat mijn voorkeur uit naar Spanje”, klonk het toen.

(AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier