Guy De Cleer nieuwe trainer van Tiger ZwevegemDeerlijk One

Redactie KW

Hij is de opvolger van Jan Huyghebaert, die vorig seizoen met de ploeg de titel behaalde in eerste provinciale en ook de Beker van West-Vlaanderen naar zich toe haalde.

Guy De Cleer is de nieuwe trainer-coach van tweedelandelijker TIGER ZwevegemDeerlijk. “Na een bijzonder succesvol jaar loopt het dit seizoen heel wat stroever”, klinkt het bij de promovendus. “Met 5 overwinningen op 14 wedstrijden zijn we in de kelder van de rangschikking beland. We konden al enkele partijen meer gewonnen hebben, maar in de slotfase van die wedstrijden gaven we de zege telkens uit handen. En daar koop je niets mee… We stellen vast dat het vuur tussen de coach en de spelersgroep wat is weggeëbd en dat de trainingsintensiteit is verminderd. We zijn ervan overtuigd dat we voldoende spelerspotentieel hebben voor deze moeilijke reeks en hopen met deze trainerswissel onze plaats in tweede landelijke te kunnen behouden.”

Guy De Cleer

“Guy Decleer was als speler actief in eerste en tweede klasse bij Athlon Ieper en Avanti Brugge. Op het einde van de jaren tachtig startte hij zijn coachcarrière bij Roeselare in 4de klasse, gevolgd door Avanti Brugge (2de klasse). Halfweg de jaren negentig maakte hij de overstap naar Blankenberge dat hij van 4de naar 2de klasse loodste. In 2000 werd hij coach van tweedeklasser Waregem, waar hij vier jaar actief bleef. Na een opdracht bij Haantjes Oudenaarde maakt Guy nu zijn comeback. We zijn ervan overtuigd dat zijn kennis en ruime ervaring Tiger kan helpen om het behoud te verzekeren.”

(RDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier