Emma Meesseman wint ook tweede oefenduel met Washington Mystics

Emma Meesseman, links in beeld in de kleedkamer met de Washington Mystics, won ook het tweede oefenduel met haar team. © Facebook/Washington Mystics
Redactie KW

Emma Meesseman heeft met haar team Washington Mystics ook de tweede wedstrijd van de voorbereiding op de WNBA, het kampioenschap voor professionele basketvrouwen in Noord-Amerika, gewonnen.

De Mystics haalden het met 89-63 (rust 43-42) van de Minnesota Lynx, de 22-jarige Ieperse was in 20 minuten goed voor elf punten (5/8 op 2pts, 1/2 op vrijworpen) en vijf rebounds.

Zaterdag had Emma Meesseman met de Mystics hun eerste duel in de voorbereiding winnend afgesloten, tegen Atlanta Dream werd het 55-79. Vrijdag in Indiana staat een derde oefenduel op het menu. Op 5 juni staat de eerste wedstrijd van het WNBA-kampioenschap op het programma, Washington trekt dan naar Connecticut. De reguliere competitie eindigt op 13 september, nadien moeten de play-offs over de titel beslissen.

Wanneer het Amerikaanse kampioenschap op zijn einde is, keert Meesseman terug naar Spartak Moskou, de Russische club waar ze onder contract ligt.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier