Emma Meesseman en Washington stranden in eerste ronde play-offs

De Ieperse Emma Meesseman (links op de foto) en de Washington Mystics zijn er dinsdag niet in geslaagd de halve finales van de Eastern Conference in de play-offs van de WNBA te bereiken. © Facebook/Emma Meesseman
Redactie KW

De Ieperse Emma Meesseman en de Washington Mystics zijn er dinsdag niet in geslaagd de halve finales van de Eastern Conference in de play-offs van de WNBA te bereiken. Ze verloren in de eerste ronde met 2-1 van New York Liberty, het sterkste team uit de reguliere competitie.

De Mystics waren vrijdag in hun eerste partij in de eerste ronde van de play-offs na twee verlengingen met 83-86 gaan winnen op het veld van New York Liberty. Zondag trok New York de stand gelijk door in het Verizon Center met 68-86 te komen winnen van Washington, waardoor er dinsdag een derde en beslissende partij volgde in Madison Square Garden in New York. Daarin trok de thuisploeg aan het langste eind, het werd 79-74.

Met nog 1:46 te gaan stonden de Mystics nog 71-72 voor, maar in de ultieme slotfase bleek New York iets sterker. Emma Meesseman speelde dinsdag 34 minuten mee en was daarin goed voor acht punten (3/10 2pts, 0/1 3pts en 2/3 vrijworpen), vijf rebounds en één assist.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier