Dynamite Deerlijk kansloos tegen Kangoeroes Willebroek

Silke Storme in actie. © VDB

In de hoogste klasse van het damesbasketbal was Dynamite Deerlijk niet opgewassen tegen Kangoeroes Basket Willebroek. Het werd 97-74.

In de aanvangsfase kwam Deerlijk amper tot scoren (11-3). Willebroek profiteerde en liep uit tot 25-15 na 10 minuten. In de tweede periode hielden de bezoekers gelijke tred. Via Jana Raman (ex-Waregem) dikten de Kangoeroes hun voorsprong aan tot 47-34 aan de rust.

Halfweg de derde periode stond de twintiger op het wedstrijdblad, 60-40. Na dertig minuten net geen dertiger, 79-50. In een overbodige slotperiode (18-24) kon Dynamite nog milderen tot 97-74. Zaterdag wacht Deerlijk opnieuw een moeilijke opdracht op het veld van landskampioen Castors Braine.