Dynamite Deerlijk kansloos onderuit in Luik

Lisa Foucart ging met Deerlijk onderuit in Luik. © ELD

In de Top Division Women 1 keerde Dynamite Deerlijk met lege handen terug uit Luik. In de slotperiode ging het volledig kopje onder. Het werd 81-65.

Charlotte Naessens opende voor Deerlijk de score. Een gretige thuisploeg liep via toptalent Henket uit tot 15-9. Door toedoen van Kim Snauwaert bleef Dynamite in het spoor, 18-15 na 10 minuten. Ook in de tweede periode kregen we een gelijk opgaande partij. Beide ploegen scoorden afwisselend, 36-33 aan de rust. Na de koffie werd het verschil nooit groter dan twee punten, 54-54 na de derde periode. Toen vonden de dames van de Liège Panthers het welletjes. In de slotminuten walste het over de bezoekers heen. Eindstand 81-65.