Dusan Djordjevic : “Onze ervaring gaf de doorslag”

Dusan Djordjevic mocht als eerste de cup omhoogsteken © BELGA
Redactie KW

Kapitein Dusan Djordjevic mocht als eerste van BC Oostende de Beker van België in de lucht steken. Hij was in de wolken met zijn vierde Beker van België.

Ook voor Dusan Djordjevic is het al zijn vierde Beker van België. “Onze ervaring gaf vandaag de doorslag”, vertelde de kapitein net nadat hij van het podium kwam. “We hebben heel wat ervaring met dergelijke belangrijke en moeilijke matchen. Het is tenslotte al de vierde keer dat we deze finale spelen en ook winnen hé. We kenden een moeilijk moment met die twee technische fouten, maar toen nam onze ervaring de bovenhand.”

“Of we haalden omdat we speelden als een beter team ? Dat wil ik niet gezegd hebben, dat zou niet correct zijn ten opzichte van Antwerp Giants. Maar we hebben echt wel als een hecht team gespeeld. We doen dat al jaren en dat is een cruciale eigenschap in ons succesteam.”

Voor Rasko Katic was het nog maar zijn eerste Beker van België. Hij nam prompt zijn twee zoontjes mee op het podium. “We hebben gespeeld als team, vooral op de moeilijke momenten. Dat was een sleutelfactor in onze zege hier.” (OVG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier