DS Waregem vlot voorbij Tulikivi Deerlijk

Op de laatste speeldag van de reguliere competitie ontving Tulikivi Deerlijk de tweede in de stand Declercq Stortbeton Waregem. De bezoekers waren zoals verwacht een maatje te groot. Het werd 61-84.

Waregem begon het best aan de partij en liep uit tot 11 punten na 10 minuten. In deel twee controleerden de bezoekers het gebeuren en dikten hun voorsprong aan tot 15 punten (26-41). Na de rust bouwden de dames van coach Marc Foucart hun voorsprong stelselmatig uit tot 20 punten (41-61). In een overbodige slotperiode kwam Waregem niet meer in gevaar. 61-84 eindstand. Zondag 22 maart staat het eerste duel van de play-offs op het programma in De Treffer om 16u waar beide teams het opnemen tegen elkaar in de eerste ronde. Vrijdag 27 maart is de terugwedstrijd in Deerlijk.

Quarterstanden: 17-28/27-41/46-64/61-84

Deerlijk: Poffyn 16, Delmulle 2, Storme 6, Degels 2, Boucquey 14, Verbeest 5, Raman 5, Snauwaert 2, Deneve, Naessens 7, Wezenbeek 2.

Waregem: Meylemans 7, Celus 18, Lemmens, Dowdell 19, Bettonvil 3, Capoen 5, Breughe 2, Gaspar 13, Devliegher 11, Bennett 6.